User Tag List

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
Like Tree5Likes

Thread: Unable to Connect? Read this!

  1. #11
    Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    0
    Likes Given
    0
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by cva123 View Post
    Thanks a lot. I got it to work. +1
    Mind if I ask how you fixed it?

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Dec 2013
    Likes Received
    0
    Likes Given
    9
    Posts
    23
    I just follow the steps that OP wrote. I was using a windows 7 32 bit. My problem was that it said it could not connect past the firewall.

  3. #13
    much spot wow.
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    18
    Likes Given
    5
    Posts
    195
    Quote Originally Posted by Nalox View Post
    If this doenst help you, just edit your hosts file which is in "C:\Windows\System32\drivers\etc" and add those lines (remember to open as Administrator, else you cant save it! Do this at your own risk!)
    I was just looking over this thread to see if anyone posted on it needing help. Um, what is this lol. Or should I ask, what does it do?

  4. #14
    Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    0
    Likes Given
    0
    Posts
    2
    I can't seem to find Internet Protocol Verison 4 or 6. I've been trying over and over again for quite a bit now. You think I can ask you for some help @spotted?

  5. #15
    Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    0
    Likes Given
    3
    Posts
    13
    it not work men

  6. #16
    much spot wow.
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    18
    Likes Given
    5
    Posts
    195
    Quote Originally Posted by Hale View Post
    I can't seem to find Internet Protocol Verison 4 or 6. I've been trying over and over again for quite a bit now. You think I can ask you for some help @spotted?
    When you first open your Control Panel, go to Network and Internet then Network Connects then right click on your wireless/ethernet internet and press properties. This should pop up.



    Quote Originally Posted by dcthiendct View Post
    it not work men
    What isn't working?

  7. #17
    Member
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    1
    Likes Given
    0
    Posts
    45
    IT WORKED, but now it sends me to official ms server and not lunams...

  8. #18
    much spot wow.
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    18
    Likes Given
    5
    Posts
    195
    Restart Maple.
    It did it to me too.

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    0
    Likes Given
    0
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by spotted View Post
    When you first open your Control Panel, go to Network and Internet then Network Connects then right click on your wireless/ethernet internet and press properties. This should pop up.





    What isn't working?

    I did what you told me to do, EXACTLY like it, but I don't see version 4. I installed 6, but it won't let me go into properties. I only have these two things as protocols

    Internet Protocol (TCP/IP) and Internet Protocol Version 6 which won't let me go into it's properties.

  10. #20
    Newbie
    Join Date
    Jan 2014
    Likes Received
    0
    Likes Given
    0
    Posts
    7
    Nevermind, I found it and this still does not fix my problem.
    Last edited by Cody; 01-27-2014 at 09:16 PM.

 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •